Alegerea covorului din living

Un covor ajuta la definirea unui spatiu in cadrul unei camere, precum si la decorarea si conferirea de personalitate si stil sufrageriei.

Publicat
Din categoria Noutati

Genti barbati in trendul modei masculine

Nu numai femeile, ci si barbatii cumpara genti barbati care se potrivesc stilului de viata. O geanta barbati este adesea singura din arsenalul unui domn modern si, prin urmare, ar trebui sa fie perfecta in aspect si functionalitate.

Publicat
Din categoria Noutati

Jucariile din lemn pentru bebelusi, sigure si educative

Prima etapa a vietii este una plina de activitati. Bebelusii si copiii mici au nevoie de obiecte care sa ii tina ocupati, dar in acelasi timp care sa ii ajute sa se dezvolte corespunzator si sa dobandesca cunostinte.

Publicat
Din categoria Noutati

Cum iti poti face cele mai interesante tinute de plaja?

Vara vine cu distactie, cu voie buna si cu mult soare, dar si cu prieteni care vor sa stea toata ziua pe plaja. Alege cele mai interesante costume de baie si haine pentru plaja, pentru ca toti ochii sa fie indreptati catre tine.

Publicat
Din categoria Noutati

Sandale cu platforma pentru orice stil feminin

Sandalele cu platforma se gasesc in multe stiluri si transforma sandalele simple, in sandale cu platforma atragatoare si frumoase. Se potrivesc deosebit de bine cu rochiile si fustele de vara.

Publicat
Din categoria Noutati