Termenii tuning includ accesorii auto care, in general, nu sunt necesare pentru functionarea vehiculului. Dar vopseaua etrierului de frana, foliile de design sau amenajarile interioare joaca un rol important in personalizarea unei masini.

De fapt, nu tot ce este distractiv trebuie sa fie rational.

Exista, de exemplu, filtre de aer sport pentru un sunet bogat al motorului, amortizoare sport si garnituri de evacuare sic. De asemenea, lumini de designer si sisteme hi-fi multimedia precum difuzoare sau ecrane, care pot fi cumparate ieftin din magazinele online sau cele fizice. In special, gama de tehnologie a sasiului este impresionanta.

Magazinele online ofera arcuri sport individuale, seturi intregi de arcuri si distantiere pentru roti.

Accesorii tuning auto

Iti poti rasfata masina cu acel ceva care sa o faca sa iasa in evidenta din multime cu piese de tuning si stil. Nu exista limite pentru posibilele combinatii de elemente individuale. Modificarile adecvate aduse vehiculului creeaza un exemplar cu adevarat unic ca expresie a personalitatii tale.

Practic, autovehiculele sunt mai mult decat un simplu mijloc de transport pragmatic. Sunt utilizate cu emotii si pasiune. Sportivitatea si dinamica sunt in prim plan la reglaj, dar si confortul unui vehicul poate fi imbunatatit.

In cele din urma, valoarea vehiculului poate fi marita si prin masuri de stil specifice.

Ce tipuri de tuning exista?

Reglajul motorului

Reglajul motorului creste puterea motorului prin cresterea presiunii medii, a deplasarii si a vitezei. Una dintre cele mai recente tendinte este chip tuning, care imbunatateste electronic performanta motorului. Alte accesorii ale motorului includ filtre de aer sport.

Acestea protejeaza motorul de contaminare si pot chiar reduce consumul de combustibil in anumite cazuri. Esapamentele sport fac, de asemenea, parte din reglarea motorului, dar sarcina lor principala este de a crea un sunet mai puternic al motorului.

Reglajul corpului

Conversia corpului serveste adesea la imbunatatirea comportamentului de conducere. De exemplu, masina poate fi reglata pentru a fi mai aerodinamica. Schimbul de parti ale corpului, este folosit si pentru infrumusetarea vizuala.

Reglajul sasiului

Aici se inlocuiesc piesele de sasiu, in special arcurile de coborare si amortizoarele. In acest fel, de exemplu, se obtine o performanta crescuta la viraje. Coborarea si ridicarea masinilor sunt, de asemenea, reglaje populare.

Lumini

Personalizarea luminilor este foarte populara. Luminozitatea, forma farurilor si culoarea luminii sunt modificate in luminile interioare si exterioare. Exista lumini pentru placutele de inmatriculare, de exemplu, pentru adaugarea de iluminare suplimentara.

Accesorii auto interior – Tuning interior

Cu huse din material de inalta calitate sau cu instalarea de dispozitive multimedia, poti optimiza interiorul masinii tale. Pe tabloul de bord sunt instalate diverse instrumente suplimentare, cum ar fi un manometru.

Piese auto

In masina ta actioneaza forte enorme, cum ar fi presiune, tensiune electrica, caldura si frecare. Acestea servesc functiile masinii tale in moduri diferite. Aceste forte sunt atat de mari, incat piesele auto afectate se uzeaza din ce in ce mai mult.

Exista, de asemenea, factori nocivi in afara vehiculului. Apa sau sarea de pe drum patrunde si provoaca coroziune. Gropile si alte denivelari pun, printre altele, o presiune asupra rotilor si a tractiunii.

Aproape toate piesele auto sunt afectate de uzura, de la electricitatea si barele de protectie in filigran, pana la manerul torpedoului.

Durata de viata a pieselor de uzura poate fi prelungita prin intretinere regulata si un stil de conducere bland. Dar, dupa un timp mai indelungat, piesele auto se uzeaza si se defecteaza.

In acest caz este nevoie urgenta de piese auto de schimb. Fiecare piesa auto defecta provoaca simptome individuale. De exemplu, sabotii de frana si placutele de frana uzate asigura o distanta mai mare de franare.

Daca acorzi atentie simptomelor masinii, de obicei poti vedea rapid ce piese auto sunt afectate.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Accesorii auto pentru imbunatatirea masinii tale

  1. Sunt impresionata de cantitatea de informatii utile pe care le-am gasit in acest articol. Multumesc pentru recomandarile legate de consumul de alimente sanatoase, voi incerca sa ma tin de sfaturile prezentate aici.

  2. Ma bucur ca am citit acest articol pentru ca mi-a deschis ochii asupra importantei consumului de antioxidanti si vitamine din alimentele naturale. Voi incerca sa imi imbunatatesc dieta cu mai multe fructe si legume proaspete.

  3. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii interesante legate de beneficiile consumului de fructe si legume proaspete pentru sanatatea noastra. Este important sa ne hranim corect pentru a ne mentine starea de sanatate optima.

Comments are closed.