Mercedes-Benz, un nume sinonim cu luxul si inovatia auto, si-a extins recent prezenta in Romania prin deschiderea unui nou showroom la Targu Mures. Acest eveniment marcheaza un moment important pentru pasionatii de automobile din regiune, oferindu-le acces direct la cele mai noi modele si tehnologii ale renumitei marci germane.

Locatie si design

Showroom-ul este situat intr-o zona accesibila din Targu Mures, usor de atins atat pentru locuitorii orasului, cat si pentru cei din imprejurimi. Locatia a fost aleasa strategic pentru a deservi cat mai bine nevoile clientilor.  

Cladirea impresioneaza printr-un design modern si elegant, reflectand perfect filosofia de brand a Mercedes-Benz. Interiorul spatios si luminos creeaza un mediu primitor, unde vizitatorii se pot bucura de o experienta auto de lux. MAR20X noul showroom Aliat Mercedes te asteapta cu numeroase avantaje.

Gama de modele disponibile

Showroom-ul ofera o gama variata de modele, de la elegantele limuzine din seria S-Class si E-Class, pana la SUV-urile robuste si versatile din gama GLE si GLC. Mercedes-Benz investeste masiv in mobilitatea electrica, iar noul showroom din Targu Mures nu face exceptie. 

Aici, clientii pot explora si testa modelele din seria EQ, reprezentand viitorul mobilitatii sustenabile. Clientii au posibilitatea de a-si personaliza vehiculele conform preferintelor lor, cu o gama larga de optiuni pentru culori, finisaje interioare si dotari tehnologice.

Servicii oferite

Vizitatorii showroom-ului au ocazia de a experimenta placerea de a conduce un Mercedes-Benz prin intermediul sesiunilor de test drive. 

Aceasta le permite sa simta performantele si confortul oferite de modelele disponibile. Showroom-ul ofera solutii flexibile de finantare si leasing, adaptate nevoilor si bugetelor variate ale clientilor. Consultantii financiari sunt la dispozitie pentru a oferi sfaturi si a ajuta clientii sa faca cea mai buna alegere. 

Centrul de service din cadrul showroom-ului este echipat cu tehnologie de ultima generatie si dispune de personal calificat pentru a asigura intretinerea si reparatiile necesare vehiculelor Mercedes-Benz.

Tehnologie si inovatie

Modelele expuse in showroom sunt dotate cu cele mai noi tehnologii de asistenta la conducere, inclusiv sistemele de pilot automat, parcare automata si asistenta in trafic. Vehiculele Mercedes-Benz ofera conectivitate avansata, permitand integrarea smartphone-urilor si accesul la diverse aplicatii si servicii online, pentru o experienta de conducere completa si integrata. 

Showroom-ul promoveaza modelele electrice si hibride ale Mercedes-Benz, evidentiind angajamentul marcii pentru un viitor mai verde si mai sustenabil.  De asemenea, ai acces la o gama larga de masini noi Mercedes.

Evenimente si lansari

Showroom-ul gazduieste periodic evenimente speciale, inclusiv lansari de modele noi si prezentari de tehnologii inovatoare. Aceste evenimente ofera clientilor oportunitatea de a fi printre primii care descopera noile creatii ale marcii. Vizitatorii pot interactiona direct cu expertii Mercedes-Benz, obtinand informatii detaliate si personalizate despre fiecare model si tehnologie.

Noul showroom Mercedes-Benz din Targu Mures reprezinta o adevarata destinatie pentru pasionatii de automobile. Cu un design modern, o gama variata de modele si servicii de top, acesta ofera o experienta auto de lux in inima Transilvaniei. 

Indiferent daca esti in cautarea unui vehicul nou, doresti sa testezi cele mai noi tehnologii sau ai nevoie de servicii de intretinere, showroom-ul Mercedes-Benz din Targu Mures te asteapta cu bratele deschise, gata sa iti ofere excelenta auto pe care o meriti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *