Legatura invizibila dintre doua persoane predestinate a fi impreuna

Nimic din lume nu poate rupe legatura dintre doua persoane predestinate a fi impreuna. Legenda spune ca: exista o coarda intangibila a destinului care leaga doua suflete sortite unul altuia. Cele doua parti vor fi conectate indiferent de timp, loc sau circumstante.

1. Rosu Culoarea rosie este strans legata de atractie si dorinta. Este totodata si culoarea atei destinului care uneste doua suflete pereche.

2. Origini Coarda rosie a destinului deriva dintr-o legenda antica Est Asiatica. Conform acestui mit, Zeii legau o ata rosie in jurul gleznelor persoanelor destinate a se intalni sau care trebuiau sa se ajute la un moment dat.

3. Precum un suflet pereche? Conceptul este similar celui nou aparut in Vest, cel de suflet pereche sau flacara geamana. Diferenta consta in faptul ca proverbul se axeaza mai mult pe conceptul de legatura cu o alta persoana si mai putin pe gasirea celeilalte jumatati.

4. Povestea Precum foarte multe legende, povestea din spatele atei rosii este oarecum problematica. Se spune ca in timp ce mergea seara inspre casa, un baietel a vazut un barbat mai in varsta citind o carte. L-a intrebat despre ce este vorba in carte. Batranul a spus ca este despre casatorii si i-a zis copilului ca era predestinat unei anumite fete. Dar, cand i-a aratat baiatului fata cu care avea sa se casatoreasca…

5. Probleme Baiatului nu i-a placut ideea pentru ca nu vroia sa faca asa ceva. A aruncat o piatra inspre ea si a fugit cat a putut de repede. Dupa cativa ani, intre baiatul acela si cea mai frumoasa fata din localitate urma sa se aranjeze o nunta. Dar, cand i-a dat la o parte voalul, a observat ca…

Citeste continuarea articolului aici: Legatura invizibila dintre doua persoane predestinate a fi impreuna