Cauzele si simptomele muscaturilor plosnitelor de pat

Plosnitele de pat reprezinta o specie de insecte parazite din familia Cimidae. Hranindu-se cu sange, victimele vor fi animalele si oamenii. Cu toate ca nu sunt zburatoare, sunt destul de abile pe pereti, tavane, podele si se ascund in cadrul sau in tablia patului, in saltele si in somiere.

In continuare, va prezentam cauzele, semnele, simptomele, precum si cateva remedii de acasa pentru plosnitele de pat.

Cauze
Conform EMedicine Health, plosnitele de pat pot fi gasite in zonele de pe glob cu climat tropical si temperat, se ascund in fisuri si in crapaturile somierelor, tabliilor de la pat, in saltele si in cadrele paturilor. Precum este descris in publicatie, pot fi raspandite dintr-un loc in altul prin intermediul mobilei, al bagajelor, obiectelor de imbracaminte si al saltelelor folosite. Per total, cauza de baza pentru supravietuirea plosnitelor de pat este lipsa igienei in privinta articolelor de mobila si imbracaminte.

Semne si simptome
Ca muscaturi de insecte, intepaturile plosnitelor de pat pot prezenta mai multe simptome. Conform WebMD, semnele de inceput ale muscaturii se pot manifesta prin inrosirea pielii si mancarimi. Publicatia descrie ca principalele zone afectate vor fi mainile si umerii.

Citeste continuarea articolului aici: Cauzele si simptomele muscaturilor plosnitelor de pat