Daca esti genul de persoana care doreste sa scape de toate neplacerile asociate cu o iesire in oras: aglomeratia din trafic, rezervarea unei mese sau galagia din local, solutia potrivita este amenajarea unui bar chiar la tine acasa, a unui spatiu de relaxare si socializare iti ofera ocazia de a-ti petrece timpul liber alaturi de cei dragi intr-un cadru intim si comod.


Amenajarea unui bar in propria locuinta este o solutie de design interior care castiga din ce in ce mai multa popularitate. Poti obtine foarte usor un decor cu personalitate in care atat tu cat si prietenii tai va veti simti in largul vostru.

Daca iti surade ideea, dar nu stii de unde sa pornesti cu amenajarea sau care este locul potrivit pentru un bar te vom ajuta noi cu cateva idei in cele ce urmeaza.

Gaseste locul potrivit

Identifica locul ideal unde poti sa amplasezi barul. Daca ai o camera de zi open space, poti aseza mobilierul de bar in asa fel incat sa separi zona de socializare de zona de luat masa.

Daca locuiesti la casa, barul poate fi instalat la mansarda sau in pivnita. Orice decizie ai lua, asigura-te ca nu asezi barul intr-o zona intens circulata.

Alege mobilierul de bar

Unul dintre cei mai importanti pasi ai acestui proces este alegerea mobilierului de bar. Vei avea nevoie, in primul rand, de o masa de bar care sa se integreze armonios in decor.

Din fericire, exista mese de bar in stiluri dintre cele mai diverse, de la industrial la retro sau contemporan.

Citeste continuarea articolului aici: 3 sfaturi utile pentru amenajarea unui bar la tine acasa